Over mij en contact

Over mij

Mijn naam is Ian Koster en ik heb een passie voor alles wat met de publieke sector te maken heeft. Politiek, overheid en maatschappelijk toezicht zijn zaken waar ik al van jongs af aan mee bezig ben. Het is dan ook niet gek dat ik bestuurskunde ben gaan studeren aan de Haagse Hogeschool en daarna aan de universiteit Leiden. Ik heb mijn studies altijd met werk gecombineerd (duaal studeren en in de avonduren), waardoor ik al op jonge leeftijd veelzijdige werkervaring heb opgedaan bij de Rijksoverheid.

Sinds 2014 ben ik lid van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Zoetermeer, waar ik vanaf 2019 de rol van vicevoorzitter vervul. Naast de gebruikelijke controle op de financiƫle jaarverslagen, heb ik de afgelopen jaren extra aandacht besteed aan het vernieuwen van de statuten en de naleving van Governance Code Cultuur. Als vicevoorzitter doe ik nadere ervaring op in het werkgeverschap ten opzichte van de directeur-bestuurder. Het werken als toezichthouder is zeer leerzaam, op deze website deel de kennis die ik heb opgedaan.

Mijn gegevens

Naam: Ian Koster
KvK-nummer: 74502107
BTW-identificatienummer: NL002296601B06
IBAN: NL52 INGB 0661 3373 24

Contact

Voor vragen of suggesties kunt u mij benaderen via dit formulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.